Vorige | Volgende

Korte Kleverlaan 46 Bloemendaal

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

--VERKOOP BIJ INSCHRIJVING--

Uniek aanbod!

* Het object wordt openbaar gepubliceerd op 2 september 2022

* De kijkdagen zullen plaatsvinden op:
16 september 2022 tussen 15.00 en 16.00 uur
22 september 2022 tussen 15.00 en 16.00 uur
30 september 2022 tussen 15.00 en 16.00 uur

* De biedingen dienen ingediend te worden middels het verstrekte biedingsformulier. De geïnteresseerden kunnen een eenmalig en uiterst voorstel uitbrengen voor 6 oktober 2022 om 12:00 uur. De biedingsformulieren dienen voor aangegeven tijdstip bij de verkopend makelaar op kantoor aanwezig te zijn. Deze kunnen per e-mail worden verstuurd naar info@a1d.nl.

* De verkoper zal uiterlijk 24 uur na de sluitingsdatum van de biedingen al dan niet gunnen.

* Een overdracht bij de notaris zal bij voorkeur 15 december 2022 plaatsvinden.

* Projectnotaris: De Haan - Hilbers, Kleverparkweg 55, Haarlem.


DOCUMENTATIE

Alle relevante informatie aangaande het te verkopen object en de procedure staan vermeld op de website www.kortekleverlaan46-46a.nl. Onder de button 'documentatie' zijn alle documenten alsmede het biedingsformulier te bekijken en te downloaden.


OMSCHRIJVING OBJECT

Unieke kans! Gelegen in het bruisende centrum van Bloemendaal mogen wij u aanbieden dit multifunctionele woon/winkelpand. Het pand is zeer geschikt om wonen en werken te combineren waarbij gedacht kan worden aan winkel/praktijkruimte en of kantoorruimte op de begane grond en wonen op de verdiepingen. Wonen op de begane grond is ook een mogelijkheid. Deze zéér ruime (3 etages, BVO van 155 m2!) woning met winkelruimte, ligt op een prachtige centrum-locatie in Bloemendaal en heeft ook nog een groot dakterras met geweldig uitzicht en tuin.

INDELING

Begane grond
De begane grond werd sinds jaar en dag gebruikt als winkelruimte maar kan ook worden toegevoegd aan de bovenwoning. De indeling is als volgt; entree met ruime pui en grote glaspartij aan de voorzijde. De ruime winkelruimte heeft een originele granitovloer. Achterste gedeelte winkel met deur met openslaande deuren naar de riante en zonnige tuin tuin. In de achterzijde van de tuin is een koelruimte aanwezig.

Eerste verdieping
Een vaste trap vanaf de begane grond verschaft de toegang tot de verdieping met overloop, toiletruimte. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van een massief houten vloer, houtkachel en dakterras met toegang tot de tuin via een trap. Aan de achterzijde is de ruimte keuken gesitueerd welke van alle gemakken is voorzien.

Tweede verdieping
Een vaste trap verschaft de toegang tot de tweede verdieping. De verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en een ruime kastenkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafelmeubel. De ramen in de badkamer zijn te openen voor natuurlijke ventilatie van de ruimte.

Een buitenkans voor (grote) gezinnen, partijen welke met ouders/kinderen willen samenleven onder één dak, ondernemers en/of beleggers. Panden als deze zijn uniek en komen op een zeer centrale locatie als deze zelden beschikbaar. De koper zal zeker zijn eigen visie en creativiteit willen geven aan de indeling en het gebruik, daar leent dit object zich uitstekend voor!

Het geheel is zeer centraal gelegen en heeft uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur.

Ook zo benieuwd naar deze heerlijke plek? Maak snel een afspraak met ons kantoor en wij laten u dit bijzondere pand graag zien!


BESTEMMING
Het object heeft de bestemming wonen met detailhandel. Ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel' is de begane grondlaag van de in lid 23.1.1 bedoelde gronden mede bestemd voor detailhandel en dienstverlening.


BIJZONDERHEDEN
* Vrijwel geheel voorzien van isolatie glas en isolatie van dak en muren
* Prima geschikt voor een gezin met (eigen) ruimte voor een eventuele au-pair maar ook werken aan huis is hier goed mogelijk
* Heerlijk gelegen in het centrum van Bloemendaal met diverse uitgaansgelegenheden, winkels, scholen, sportgelegenheden, bos, duinen en strand
* Vlakbij het NS station Bloemendaal en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Den Haag én het centrum van Haarlem op slechts 10 minuten!
* Energielabel onder voorbehoud.
* Goede isolatie waaronder dak, muren en glas
* Bijzonder object met een mooie geschiedenis
* Bouwjaar 1928
* Winkelruimte op de begane grond
* Voor alle beschikbare documentatie zie: www.kortekleverlaan46-46a.nl

LET OP:
Heeft u interesse in deze woning en dient uw eigen woning nog verkocht te worden: wij zijn u graag van dienst door uw woning in te ruilen. Geen zorgen over de verkoop! Informeer naar uw mogelijkheden.

--Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.--
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
belegging, winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
160 m²
Voorzieningen
sanitair
Ligging
winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
NS voor halte op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m, winkels op minder dan 500 m
Waardering binnen
redelijk tot goed
Waardering buiten
goed
Type woning
appartement
Bouwjaar
1928
In aanbouw
nee

Woning

Situatie
inpandig
Oppervlakte
100 m²

Energie

Klasse
C

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
55 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
55 m²
Winkelruimte verzamelgebouwen
sanitair
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object