Appelman & Deutekom: dé specialisten

Een huis verhuren is specialistenwerk. Soms is het beter uw huis te verhuren dan te verkopen. Wij leggen u graag de voor- en nadelen uit. Uw huis verhuren kan u met een goede makelaar veel geld opleveren. Daarnaast hebben Appelman & Deutekom veel ervaring met het zoeken, vinden en screenen van geschikte huurders. Wij nemen u niet alleen arbeidsintensief werk uit handen, maar zorgen er ook voor dat u niet tegen onverwachte problemen aanloopt. Bijvoorbeeld met solide en waterdichte huurcontracten.

U kunt bij Appelman & Deutekom terecht voor zowel tijdelijke woningverhuur als voor langdurige woningverhuur. Dankzij ons uitgebreide netwerk van onder andere bedrijven in de regio – die regelmatig woonruimte zoeken voor werknemers cq expats – vinden we vaak sneller een geschikte huurder dan u denkt. Daarnaast zetten we diverse middelen in om uw huis zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders.

Ons effectieve verhuurpakket bestaat o.a. uit:

  • Een verhuurplan op maat
  • Fraai vormgegeven brochures
  • Solide huurcontract
  • Hulp bij de financiële afwikkeling

Beheer van uw objecten

Ook voor het verhuren en beheren van uw onroerende zaken is Appelman & Deutekom bij uitstek de juiste partij. Wij hebben binnen onze dienstverlening een gevarieerd aantal mogelijkheden en pakketten beschikbaar om het beheer van uw object geheel dan wel gedeeltelijk voor u uit handen te nemen. Onder het genot van een kop koffie nemen wij met alle plezier de keuzemogelijkheden met u door. U bent hiervoor uiteraard van harte welkom op ons kantoor te Noord-Scharwoude.