Appelman & Deutekom NVM Makelaars is anders dan andere makelaarskantoren. Om een voorbeeld te geven: ons gezellige kantoor op de Dorpsstraat 615 in Noord-Scharwoude is naast de gebruikelijke openingstijden ook geopend op donderdagavond en zaterdag. U kunt gerust binnenlopen voor een kopje koffie en vrijblijvend advies. Dit tekent onze aanpak: vernieuwend, fris en vooral persoonlijk.

De gecertificeerde makelaars Martijn Appelman en Rik Deutekom hebben ervaring opgedaan bij grotere makelaarskantoren in de regio en bundelen sinds 2009 hun expertise om onze klanten zo professioneel mogelijk van dienst te zijn. Omdat zij vaak ook letterlijk samenwerken, krijgt u in feite twee makelaars voor de prijs van één. Ieder pand verdient een andere aanpak. Door veel te sparren en out of the box te denken komen er vaak oplossingen bovendrijven die net wat anders, maar vooral effectiever blijken te zijn.

Tel daarbij de jarenlange ervaring in de regio en ons omvangrijke netwerk van collega makelaars en branche organisaties en uw keuze is hopelijk snel gemaakt. Maximale inzet, creatief, flexibel en betrokken: dát is wat u kunt verwachten bij Appelman & Deutekom NVM Makelaars.

De koffie staat voor u klaar!