Een professionele taxatie van uw huis kan zeer belangrijk zijn en in veel gevallen zelfs noodzakelijk. Denk aan een gedegen waardebepaling bij aankoop en/of verkoop, maar aanvraag voor een financiering of een scheiding is er in vrijwel alle gevallen een uitgebreid en goed onderbouwd taxatierapport benodigd.

Appelman & Deutekom verzorgen als specialisten onafhankelijke waardebepalingen en complete en gevalideerde (NWWI / NHG) taxatierapporten. Naast zeer veel andere factoren houden wij bij het opstellen van een taxatierapport uiteraard rekening met relevante zaken als marktsituatie, regelgeving (waaronder het vigerende bestemmingsplan), maar eveneens de (mogelijke verbeteringen op het gebeid van) energiezuinigheid en technische staat van uw woning.

Zowel Martijn Appelman als Rik Deutekom zijn volledig gecertificeerd om, als taxateur van onroerende zaken ‘RT’ een taxatierapport uit te berengen.

Zij zijn beide opgenomen in zowel het register van makelaars & taxateurs bij de stichting Vastgoedcert te Rotterdam en sinds 2015 als het Nederlands register voor Vastgoedtaxateurs ‘NRVT’.

Of het nu gaat om een gevalideerd NWWI taxatierapport, een rapport benodigd in het kader van de Stichting Nationale Hypotheek Garantie (NHG), een rapport ter onderbouwing naar de belastingdienst of een rapport in het kader van een verhuur of beleggershypotheek, u bent bij ons altijd aan het juiste adres voor een geldige vorm van taxatie.

  • vastgoedcert
  • NRVT
  • NWWI
  • nvm
  • nvmbusiness

Vraag nu direct een taxatierapport aan