Vorige | Volgende

Kalverdijk 9A Tuitjenhorn

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Aan de rand van het sfeervolle dorp Tuitjenhorn kunnen wij u per heden deze riante kavel (2000 m2) aanbieden voor het realiseren van uw eigen droomhuis.

De kavel is uitermate geschikt voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis voor privé bewoning.
De rustige en kindvriendelijke ligging in combinatie met een riante achtertuin, gericht op het zonnige zuiden, maken uw woongenot hier echt compleet!

Het ruime bouwvlak, de geweldige ligging en de unieke omgeving maken dit tot een buitenkans!

De ligging van deze riante kavel is zeer centraal te noemen, op slechts 10 (auto)minuten van Schagen en 20 minuten van Alkmaar. Het strand, bos en de duinen liggen eveneens op zeer korte afstand van deze unieke bouwkavel.

TUITJENHORN
Niet voor niets is het plezierig wonen in deze rustige en sfeervolle woonplaats, onderdeel uitmakende van de uitgestrekte gemeente Schagen. Het dorp beschikt over ruim voldoende winkelvoorzieningen en sportfaciliteiten.
Het is bij uitstek de ideale woonomgeving om een fijn thuis te realiseren. Een plek waar u heerlijk kunt genieten van een rustige en veilige omgeving.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen.

LET OP:
Heeft u interesse in deze kavel en dient uw eigen woning nog verkocht te worden: wij zijn u graag van dienst door uw woning in te ruilen. Geen zorgen over de verkoop! Informeer naar uw mogelijkheden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
ja
Ligging
vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
2200 m²
Perceel
2200 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Harenkarspel M 405
Oppervlakte
285 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Kadastrale aanduiding
Harenkarspel M 477
Oppervlakte
1915 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object