Vorige | Volgende

Grote Sloot 253kavel Sint Maartensbrug

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Deze prachtige kavel van 1.640 m² eigen grond biedt volop zon en diverse mogelijkheden. Er is een gedateerde VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage/berging en grote vrijstaande schuurruimte aanwezig. Na sloop van de bestaande opstallen bestaat de unieke mogelijkheid om naar eigen wens met aannemer Theo Kruijer een woning op maat realiseren.

De getoonde prijs betreft de kavel exclusief de getoonde modelwoning. Informeer naar uw mogelijkheden! U kunt naar eigen wens met aannemer Theo Kruijer een woning op maat realiseren.

Het geweldige uitzicht vanuit de woning over de landerijen is uniek. De ligging van de woning met heerlijk veel vrijheid is een echt pluspunt te noemen. Het doorgaand vaarwater pal voor de deur zal u aanspreken. Uniek!

De locatie Grote Sloot is super gelegen op geringe autoafstand van de stad Schagen en het kustgebied.

De richtprijs van deze prachtige kavel grond bedraagt € 399.000,= kosten koper, hetgeen inhoud dat u als koper zorgdraagt voor betaling van de notariskosten alsmede de overdrachtsbelasting bij levering van het perceel tot 31 december 2022 (8%). Levering na 1 januari 2023 zal gepaard gaan met een prijsverhoging van 2.4% daar de overdrachtsbelasting naar 10,4% wordt verhoogd door de overheid.

Aan de fraaie Grote Sloot bestaat de mogelijkheid om naar eigen wens een vrijstaande woning te realiseren. De koper is vrij om met Bouwbedrijf Kruijer uit Noord-Scharwoude een villa te ontwerpen en te realiseren. Doordat de woning nog gebouwd moet worden heeft de koper nog invloed op het ontwerp en de afwerking. Bijgevoegde impressie is een voorbeeld van hetgeen tot de mogelijkheden behoort.

Het betreft hier een fraai ontwerp met volop leefruimte verdeeld over een grote woonkamer met woonkeuken, drie slaapkamers en (casco) badkamer op de 1e verdieping. De ouderslaapkamer heeft een eigen inloopkast. Middels een vaste trap is de grote zolderverdieping bereikbaar. Afwerking nog aan te passen aan uw wensen. De berging is inpandig te bereiken.

Energieprestatie
De isolatiewaarden en de energieprestatie van de woning zullen worden uitgevoerd conform de omgevingsvergunning. De woning wordt uitgevoerd met een energieprestatie gelijk of beter dan de norm ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ (BENG) waardoor de woning zeer duurzaam is.

De voorbeeldwoning heeft de volgende specificaties:

- Afmeting van de woning 8 x 11 meter met een 55 graden kap
- Borstwering verhoogd naar 1 meter
- Aangebouwde garage/berging 3.5 x 6 meter met plat dak en vlakke houten garagedeuren
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- 20 stuks full black zonnepanelen aangesloten in de meterkast
- Warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- 300 liter boiler vat
- Zinken hemelwater afvoeren
- Zwarte plintsteen inclusief zwarte voeg
- Zwarte kozijnen + boedelen
- Voordeur + achterdeur
- Openslaande tuindeuren met zijramen tot de grond
- 2 topgevel kozijnen
- 1x dakraam

BIJZONDERHEDEN:
- Wonen op een toplocatie
- Ruim perceel welke fantastisch is gesitueerd
- Gasloos, dus toekomst bestendig en zeer duurzaam
- Ruime woonkamer en woonkeuken
- 3 slaapkamers op de verdieping
- Vaste trap naar de ruime zolderverdieping
- Slaap-/badkamer op de begane grond zeer goed mogelijk
- Degelijke bouwwijze door bouwbedrijf Kruijer uit Noord-Scharwoude
- Geen sanitair inbegrepen in de aanneemsom
- Woning wordt zonder keuken opgeleverd
- Verwarming middels warmtepompinstallatie
- Voorzien van woningborg Garantie- en Waarborgregeling
- Inruil van uw eigen woning mogelijk: informeer naar uw opties!
- Aanvaarding per direct mogelijk.

Bestemmingsplan.
Voor het bouwen van woningen gelden de volgende regels:

Woningen zijn uitsluitend binnen het bestemmingsvlak toegestaan. Het aantal woningen per bestemmingsvlak mag niet meer bedragen dan 1. De oppervlakte van het hoofdgebouw mag niet meer dan 225 m² bedragen, dan wel de bestaande oppervlakte indien deze meer bedraagt. De goot- en bouwhoogte mogen niet meer bedragen dan respectievelijk 4 m en 8 m. De dakhelling van woningen mag niet meer dan 60 graden bedragen. De afstand van een hoofdgebouw tot de bestemming 'Verkeer' mag niet minder bedragen dan 4 meter, dan wel de bestaande afstand indien deze minder bedraagt.

Voor het bouwen van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen bij woningen gelden de volgende regels:

Aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen dienen op ten minste 1 meter achter de voorgevellijn van het hoofdgebouw te worden gebouwd, met uitzondering van erkers, mits wordt voldaan aan de volgende regels:
de diepte van erkers mag niet meer dan 1,5 m bedragen. De bouwhoogte van erkers mag niet meer bedragen dan de hoogte van de eerste bouwlaag van de woning waaraan wordt gebouwd, met een maximum van 3 m of maximaal 0,30 m vanaf de bovenkant verdiepingsvloer. De gezamenlijke oppervlakte aan bebouwing, met inbegrip van het hoofdgebouw, mag niet meer bedragen dan 300 m² dan wel de bestaande oppervlakte indien deze meer bedraagt, met dien verstande dat: het bebouwingspercentage op een bouwperceel niet meer dan 50% van de oppervlakte van het bouwperceel mag bedragen; de totale oppervlakte aan bijgebouwen en overkappingen niet meer mag bedragen dan de oppervlakte van het hoofdgebouw; voor de berekening van de totale oppervlakte, de oppervlakte van zomerwoningen als genoemd onder 30.2.2 niet meetelt;

LET OP:
Heeft u interesse in deze woning en dient uw eigen woning nog verkocht te worden: wij zijn u graag van dienst door uw woning in te ruilen. Geen zorgen over de verkoop! Informeer naar uw mogelijkheden

Interesse gewekt? Bel voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
open ligging, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
1640 m²
Perceel
1640 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Zijpe D 1435
Oppervlakte
1640 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object