Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Witte Paal 332 SCHAGEN

Vraagprijs € 196.500 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Witte Paal, op een steenworp afstand van de Provinciale weg N241, kunnen wij u thans deze multifunctionele bedrijfsruimte te koop aanbieden.
De bedrijfsruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor de startende ondernemer of de ZZP'er en ook als belegging biedt de unit goede uitgangspunten.

De unit is uitgerust met eigen elektra- en verwarmingsvoorziening, twee toiletruimtes, nette pantry en heeft een goede staat van afwerking en onderhoud.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een kleinschalig, omheind, verzamelcomplex. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met metaalkleurige gevelbeplating. Het industrieterrein is uitstekend bereikbaar en voorzien van voldoende parkeergelegenheid.

Ten behoeve van gezamenlijk onderhoud is een beheervereniging opgericht.

De begane grond heeft een oppervlakte van circa 120 m² V.V.O. voorzien van overhead-deur en op de verdieping is er een verzorgde kantoorruimte van eveneens circa 120 m² V.V.O. gerealiseerd.INDELING

Begane grond:
Entree/hal trapopgang naar de verdieping, toiletruimte, doorgang naar de bedrijfsruimte, 2e toiletruimte.

Verdieping:
Hal welke toegang biedt tot alle ruimten, pantry, kantoorruimte met aangrenzende vergaderruimte, magazijn/opslagruimte eveneens geschikt te maken als kantoorruimte, oppervlakte circa 40 m²)


VRAAGPRIJS
€ 196.500,- kosten koper


BTW
Niet van toepassing


BEREIKBAARHEID
Het ruim opgezette complex ligt op korte afstand van de ontsluitingswegen naar Alkmaar en Den Helder.


BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Witte Paal”, vastgesteld door de gemeente Schagen en onherroepelijk per 25 juni 2013, is de bestemming van het object “Bedrijventerrein”. De voor “Bedrijventerrein” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijfsactiviteiten, die zijn genoemd in bijlage 1 onder de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2, en 4.1 , ter plaatse van de aanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.1” perifere detailhandel 1. (bijlage kan op aanvraag toegestuurd worden)


VVE KOSTEN
Financieel gezonde VvE met een jaarlijkse bijdrage van circa € 900,- (opstal en glasverzekering, glas-bewassing, onderhoud terrein en onderhoud buitenzijde).


ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom


AANVAARDING
In overleg.


OVERIGE CONDITIES
Koopovereenkomst op basis van het standaardmodel, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM) aangevuld met aanvullende clausules.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
240 m²
In units vanaf
120 m²
Perceel
138 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schagen
Sectie
C
Perceel
3298
Oppervlakte
138 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object