Vorige | Volgende

Pastoor Cleerbesemlaan 23III 'T VELD

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Aan de Noord-Oost zijde van het sfeervolle dorp ’t Veld kunnen wij u per heden deze 3 prachtige vrije bouwkavels aanbieden aan de ruime Pastoor Cleerbesemlaan.

Deel uitmakend van een uniek, kleinschalig en zeer fraai bouwplan centraal gelegen tussen de plaatsen Schagen en Heerhugowaard.
‘t Veld is een klein en sfeervol dorp te midden van een landelijke, agrarische omgeving. Het kleine dorp is rijk aan voorzieningen. Zo treft u hier onder andere een basisschool, een bakker, een slager, een kapsalon, kinderopvang, sportvelden, café, dorpshuis, en een rijk verenigingsleven.
In het nabij gelegen Schagen en Heerhugowaard treft u voorzieningen zoals voortgezet onderwijs en een diversiteit aan winkelaanbod.

Het plangebied bestaat uit 3 nieuwe woonkavels voor vrijstaande woningen en grenst aan water en groen en biedt veel privacy en en ruim uitzicht.
Het is bij uitstek de ideale omgeving om een fijn thuis te realiseren. Een plek waar u heerlijk kunt genieten van een rustige en veilige omgeving.
De woningen worden (voor zover nu bekend) via de Pastoor Cleerbesemlaan ontsloten via dammetjes in de sloot.

De kavels zelf variëren in breedte en kennen een ruim bouwvlak en het is onder voorwaarden ook toegestaan om bijgebouwen te plaatsen.

Erfafscheidingen tussen zij- en achtererven en openbaar gebied of aangrenzend landschap, worden bij voorkeur uitgevoerd als groene en zachte elementen, in de vorm van erfbeplantingen en hagen.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling.
De woningen zijn met de voorgevel georiënteerd op de straat, de kap-richting van het hoofdgebouw is op de inrichtingstekening weergegeven. Ze liggen terug van de weg en hebben een voortuin, zij-tuin en een riante achtertuin. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen.


Bouwkenmerken:

Goothoogte:   maximaal 3,5 meter
Nokhoogte:    maximaal 9.0 meter
Dakhelling:     minimaal 30 graden

Oppervlakte Kavel I        1.220 m2
Oppervlakte Kavel II         945 m2
Oppervlakte kavel III         986 m2
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
986 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Niedorp
Sectie
E
Perceel
1577
Oppervlakte
300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Niedorp
Sectie
E
Perceel
1578
Oppervlakte
4420 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object