Vorige | Volgende

Laanweg 43A OUDKARSPEL

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Aan de rand van het sfeervolle dorp Oudkarspel kunnen wij u per heden deze riante kavel (715 m²) aanbieden voor het realiseren van uw eigen droomhuis.

De kavel is uitermate geschikt voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis voor privé bewoning en onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk een bedrijf aan huis te starten.
De rustige en kindvriendelijke ligging in combinatie met een riante achtertuin, gericht op het zonnige zuiden, maken uw woongenot hier echt compleet!

Het ruime bouwvlak, de geweldige ligging en de unieke omgeving maakt dit tot een buitenkans!

Het mooie bouwplan is zeer centraal gelegen in Langedijk, tussen de plaatsen Schagen en Heerhugowaard.

LANGEDIJK
Niet voor niets is het plezierig wonen in de uitgestrekte gemeente Langedijk. De gemeente beschikt over een zeer hoog voorzieningenniveau, waaronder diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. In Broek op Langedijk bevindt zich winkelcentrum "Broekerveiling" alwaar alle winkelvoorzieningen zijn gehuisvest. Tevens is er een kinderdagverblijf, dokter et cetera op korte afstand beschikbaar. Er is een directe busverbinding met Alkmaar en Amsterdam bevindt zich op 40 minuten rijden. Tevens is de kavel op korte afstand van bos, strand, duinen en het uitgestrekte recreatiegebied "Geestmerambacht" gesitueerd. Er zijn vele fiets- en wandelroute's in de nabijheid aanwezig. De centrale ligging ten opzichte van steden als Alkmaar, Schagen en alle dorpse voorzieningen van Langedijk en Heerhugowaard in de nabijheid completeren het geheel.

Het is bij uitstek de ideale omgeving om een fijn thuis te realiseren. Een plek waar u heerlijk kunt genieten van een rustige en veilige omgeving.

U koopt alleen de kavel en bent vrij in de keuzes die bij het bouwproces horen. U bent vrij in zowel het ontwerp van de woning als de aankleding van het perceel, uiteraard wel binnen de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en de welstandsbeoordeling. De vrijstaande woningen staan allen op ruime kavels met veel ruimte rondom de woningen.

- er dient zelf voor sloop van de opstallen te worden zorg gedragen en sanering van de aanwezige asbest
(offerte ad € 22.300,= exclusief btw)
- er dient zelf te worden zorg gedragen voor bodemonderzoek
- aankoop van meer grond mogelijk
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
715 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Langedijk
Sectie
H
Perceel
332
Oppervlakte
715 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object