Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

De Lus Unit 1 SCHAGEN

Koopprijs € 82.900 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Ondernemers en beleggers opgelet!

In het noordwesten van Schagen, op het bedrijventerrein Lagedijk gelegen tussen Den Helder en Alkmaar, wordt een kwalitatief verzorgd bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld bestaande uit 17 multifunctionele, betaalbare bedrijfsunits. Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis arbeidsmentaliteit. Het terrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. Veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega’s en gasten te ontvangen.

Er is een sterke behoefte ontstaan naar betaalbare bedrijfsruimtes met een BVO van 80 tot 300 m² in de regio. Het plan UNITPARCK Schagen biedt ondernemers de kans zich te vestigen in een hoogwaardig, duurzaam en betaalbaar bedrijfsverzamelgebouw.

Het bedrijventerrein heeft een uitstekende bereikbaarheid en is strategisch gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de Wieringermeer. Lagedijk ligt direct gelegen aan de N245 (Westerweg) en N248 (Provinciale weg) en ligt nabij de N9. De nieuwste uitbreiding van het bedrijventerrein genaamd ‘De Lus’ staat in directe verbinding met het Noord-Hollands Kanaal.

De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf 84 m² BVO, ca. 6 m¹ x 14 m¹ (breedte x diepte). De drie kopunits zijn 7 x 9 = 633 m² BVO. Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een royale overheaddeur, elektrisch bedienbaar, afmeting 3,35 x 3,3 m of 3,35 x 4,0 m (bxh) en een separate loopdeur.

De drie kopunits zijn iets breder en minder diep (ca. 7 x 9 m). Bedrijfsunits 1 en 17 hebben een perfecte zichtlocatie aan de straatzijde. Optioneel worden in alle drie de kopunits horizontale gevelkozijnen aangeboden. In overleg met de projectmakelaar kunnen deze gevelkozijnen worden aangepast naar de wens van de koper, bijvoorbeeld meer in aantal, of groter in oppervlak. Tevens beschikken twee van de drie kopunits over extra parkeerplaatsen.

Vrije, inwendige hoogte van ca. 6,8 m¹. Optioneel is een separate verdiepings- c.q. entresolvloer mogelijk.
Unitscheidende wanden in cellenbeton elementen.
Toelaatbare vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m².
Standaard voorzien van een elektra, water en riolering aansluiting.
Minimaal twee ruime parkeerplaatsen op eigen terrein.
De bedrijfsunit van 84 m² BVO is uiteraard ook te koppelen tot 2 x 84 = 168 m² BVO, 3 x 84 = 252 m² BVO, of een veelvoud hiervan.

Bedrijventerrein Lagedijk is uitstekend bereikbaar door haar strategisch ligging ten opzichte van uitvalswegen naar Alkmaar, Den Helder en de
Wieringermeer. Direct gelegen aan de N245 (Westerweg) en N248 (Provinciale weg) en ligt nabij de N9. Door de ligging direct tegen het centrum van Schagen is het bedrijventerrein ook per fiets en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

PRIJZEN

Kopunit 17
7 x 9 m¹ 63 m² BVO
2 parkeerplaatsen
€ 79.900,- V.O.N., excl. BTW

Kopunit 1 en 16
7 x 9 m¹ 63 m² BVO
5 parkeerplaatsten
€ 82.900,-- V.O.N., excl. BTW

Enkele bedrijfsunit 6 x 14 m¹ 84 m² BVO
2 parkeerplaatsen
€ 99.900,- V.O.N., excl. BTW

Kopunit 9
6 x 14 m¹ 84 m² BVO
4 parkeerplaatsen
€ 104.900,- V.O.N., excl. BTW

TECHNISCHE INFORMATIE

VLOEREN
Begane grond: Monoliet afgewerkte, onderheide betonvloer. Toelaatbare vloerbelasting ca. 1500 kg/m². Isolatiewaarde Rc = 3,5 m²K/W.
Optioneel verdiepingsvloer: Entresolvloer, opgebouwd uit stalen kokerkolommen, geplaatst op de betonvloer, met daarop verzinkte C-profielliggers in twee richtingen met daarop massief spaanderplaat vloerplaten, dik 38 mm, onderzijde wit gecoat, bovenzijde naturel. Toelaatbare vloerbelasting ca. 300 kg/m². Bij deze optie worden optioneel aangeboden een stalen magazijntrap en stalen bordesleuning.

HOOFDDRAAGCONSTRUCTIE
Staalconstructie, licht grijs, ral 7035.
Vrije hoogte onder de staalconstructie ca. 6,8 m¹.

UNIT SCHEIDENDE WANDEN
Cellenbeton elementen, afm. 6750 x 750 mm, dik 150 mm, wit.
Brandwerende unitscheiding = 30 minuten.

GEVELBEKLEDING
Borstwering, hoog ca. 1,0 m¹, prefab beton sandwichpaneel, dik 200 mm, met 60 mm PU isolatie, Rc = 2,6 m²K/W, buitenzijde grindmotief, Noir Ebene, binnenzijde neutraal beton grijs. Geïsoleerde, Galvalloy verzinkte, stalen sandwichpanelen, met 100 mm PIR isolatie, Rc = 4.59 m²K/W, verticaal bevestigd op de staalconstructie, kleur antraciet, RAL 7016. Binnenzijde standaard interieurcoating, grijswit.

Geïsoleerde overheaddeuren, stalen sandwichpaneel met 42 mm PU isolatie, afmeting 3350 x 3300 mm, of optioneel 3350 x 4000 mm (bxh), kleur aluminium grijs RAL 9007. De overheaddeur wordt aangedreven door een elektrische motor met een `op-stop-neer” bediening, incl. elektrische aansluiting in de meterkast. De deur is verder voorzien van een mechanische optil-beveiliging. Optioneel aangeboden in de overheaddeur een aluminium glassectie met dubbel acrylaat.

Naast de overheaddeur een geïsoleerde, aluminium loopdeur, afmeting ca. 900 x 2200 mm, veiligheidsklasse SKG**. Boven deze deur een glaspaneel. In de deur een brievengleuf met unitnummer.

Optioneel is boven de overheaddeur een aluminium gevelkozijn mogelijk, afmeting 4600 x 1250 mm, voorzien van een draaikiepraam en ventilatierooster. De bediening van het draaikiepraam en ventilatierooster bevinden zich op ca. 6 meter boven de begane grondvloer. Kozijnkleur aluminium grijs, RAL 9007

Boven de overheaddeur van iedere bedrijfsunit is ook ruimte voor reclame uitingen. Reclame uiting door kopers zelf te verzorgen, bestaand uit losse letters, c.q. logo’s tegen de gevelbeplating. Richtlijnen zijn opgenomen in het reclame reglement.
In de verticale, aluminium gevelkozijn in de kopgevels, voorzien van isolerende, vaste beglazing, zijn optioneel. Kozijnkleur antraciet RAL 7016.

DAKCONSTRUCTIE
Op de staalconstructie een verzinkte stalen dakbeplating, type R158-750-0,75, aan de onderzijde voorzien van interieurcoating, grijswit. Op de dakplaten een PE-folie, 200 mm dik EPS isolatie, Rc = 6,0 m²K/W, mechanisch bevestigd en een tweelaagse, bitumineuze dakbedekking.
De PVC standleidingen voor afvoer regenwater langs de gevel, onderste meter uitgevoerd in stalen buis.

Op het dak ankerpunten t.b.v. permanente valbeveiliging, inclusief PBM set met mobiele leeflijn voor veilig onderhoud op het dak. Naast de entreedeur van de middelste bedrijfsunits zal, tegen de gevel vlak onder de dakrand, een ladderborging gemonteerd worden voor een veilige toegang van het dak.

Noodoverlopen 100 x 300 mm, max. 1 stuk per unit. Nader te bepalen door constructeur.
Voor de dakbedekking geldt een garantie van 10 jaar waarbij een onderhoudscontract vereist is.

INSTALLATIES EN NUTSVOORZIENINGEN
De bedrijfsunits worden standaard uitgevoerd met een elektrameter, 3 x 25 Amp., gesitueerd in een prefab meterkast, tegen de scheidingswand nabij de loopdeur. Een zwaardere meter (3 x 40 Amp. of 3 x 63 Amp.) is optioneel. Tevens in de meterkast een watermeter, Qn 1,5-2,5, met een tapkraan en lege mantelbuizen tot net buiten de gevel. Ca. 1 meter naast de meterkast een afgedopte rioolleiding, rond 110 mm.

Standaard boven iedere overheaddeur een LED-armatuur met schemerschakelaar als buitenverlichting, c.q. inbraakpreventie.
Standaard één geschakeld lichtpunt met LED-armatuur per bedrijfsunit, gemonteerd tegen de onderzijde van het dak, ca. 4 m achter de gevel. De overige verlichting wordt door de koper zelf, geheel naar eigen inzicht, aangelegd.
Elektra, water, riool en regenwaterafvoer zijn aangesloten op de systemen van de Nutsbedrijven.

TERREINVERHARDING
Het gehele terrein rond het pand wordt voorzien van bestrating, bestaande uit: een puinkorrelfundatie, dik ca. 20 cm, onder de bestrating; een laag straatzand, dikte ca. 5 cm.; bestrating van betonklinkers, dik 80 mm, naturel grijs. Ter plaatse van de parkeervakken zijn de betonklinkers antraciet van kleur.
Rondom de bestrating betonnen opsluitbanden, afmeting 15-25-100 cm.
Het regenwater wordt afgevoerd middels straatkolken en rioolleidingen, aangesloten op het gemeenteriool.

MEER- EN MINDERWERK
Het samenvoegen van meerdere units kan aanleiding geven tot minderwerk. Mogelijkheden tot meerwerk zoals op de prijslijst aangegeven. Van toepassing zijnde bepalingen voor zover niet anders is aangegeven, als waren zij letterlijk opgenomen:
Het bouwbesluit ten tijde van de vergunningaanvraag;
De voorschriften van de plaatselijke nutsbedrijven;
Wijzigingen van de situatietekening als gevolg van overheidsvoorschriften en/of kadastrale metingen worden voorbehouden;
Wijzigingen in materiaalkeuze of maatvoering, welke tijdens de uitvoering van het werk noodzakelijk of gewenst blijken, alsmede door de overheidsinstellingen of nutsbedrijven geëiste wijzigingen, kunnen door de aannemer worden doorgevoerd. Eventueel door de overheidsinstellingen of nutsbedrijven vereiste wijzigingen, welke een meerprijs tot gevolg hebben, worden doorberekend;
IIndien in deze omschrijving een bepaald merk is genoemd, kan de aannemer een merk van gelijkwaardige klasse/kwaliteit verwerken, indien hij dit voor de uitvoering en/of voortgang van het werk noodzakelijk of gewenst acht;
Bij de oplevering is het gebouw bezemschoon;
Aan de in de brochure en op internet opgenomen tekeningen en artist impressions kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
63 m²
In units vanaf
63 m²
Perceel
5.160 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schagen
Oppervlakte
5160 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object