Vorige | Volgende

de Fok 15H-J-K-L SCHAGEN

Huurprijs € 295 - € 795

Bewaar object

Omschrijving

Medio oktober 2021 kunnen wij u deze representatieve bedrijfsruimte (e-commerce - showroom - productieruimte - opslagruimte) te huur aanbieden.

Deze bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor onder meer winkelruimte (perifere detailhandel), opslagruimte, kleinschalige productieruimte, industriële kantoorruimte voor bijvoorbeeld E-commerce & ICT, alle mogelijke vormen van dienstverlening, toeleveranciers bouw, automotive, sportfaciliteiten, recreatieve sector, et cetera. Aan u de keuze…….

Oppervlakte BVO 25 tot 100 m2
Oppervlakte VVO 48 tot 95 m2

Huurprijzen vanaf € 295,00 per maand exclusief BTW

Locatie:
Bedrijventerrein Lagedijk gelegen in Schagen is circa 55 hectare groot. Het ligt ten noordwesten aan de rand van Schagen aan/nabij de haven. Het object is uitstekend voor auto's en vrachtvervoer te bereiken via de N245 (in noordoostelijke richting) en via de N248. Door de ligging direct tegen het centrum van Schagen is het ook per fiets en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Schagen en omgeving:
De gemeente Schagen heeft een rijke historie met veel verschillende ontwikkelingen rondom de kust, de stad en het platteland. De historie is op vele plekken nog duidelijke herkenbaar zoals de buitenplaatsen aan de Grote Sloot, de vele boerderijen, de dorpjes Valkkoog en Eenigenburg. Ook in de stad Schagen is veel historie aanwezig.

Uitbreidingsmogelijkheden:
+ 333 m2 extra bedrijfsruimte/opslagruimte/expeditie ruimte en/of meerdere separate bedrijfsunits a 50 m2 BVO per stuk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Service kosten
€ 49 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
50 m²
In units vanaf
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object