Vorige | Volgende

de Fok 15 SCHAGEN

Huurprijs € 395 - € 495

Bewaar object

Omschrijving

Medio Juni - Juli 2021 kunnen wij u deze representatieve en geheel gerevitaliseerde bedrijfsruimte (showroom - productieruimte - opslagruimte) te huur aanbieden.

Deze bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor onder meer winkelruimte (perifere detailhandel), opslagruimte, kleinschalige productieruimte, industriële kantoorruimte voor bijvoorbeeld E-commerce & ICT, alle mogelijke vormen van dienstverlening, toeleveranciers bouw, automotive, sportfaciliteiten, recreatieve sector, et cetera. Aan u de keuze…….

Oppervlakte BVO 50 m2
Oppervlakte VVO 48 m2

Huurprijzen vanaf € 395,00 per maand exclusief BTW

Locatie:
Bedrijventerrein Lagedijk gelegen in Schagen is circa 55 hectare groot. Het ligt ten noordwesten aan de rand van Schagen aan/nabij de haven. Het object is uitstekend voor auto's en vrachtvervoer te bereiken via de N245 (in noordoostelijke richting) en via de N248. Door de ligging direct tegen het centrum van Schagen is het ook per fiets en openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Schagen en omgeving:
De gemeente Schagen heeft een rijke historie met veel verschillende ontwikkelingen rondom de kust, de stad en het platteland. De historie is op vele plekken nog duidelijke herkenbaar zoals de buitenplaatsen aan de Grote Sloot, de vele boerderijen, de dorpjes Valkkoog en Eenigenburg. Ook in de stad Schagen is veel historie aanwezig.

Uitbreidingsmogelijkheden:
+ 245 m2 extra bedrijfsruimte/showroom voorzijde en meerdere separate bedrijfsunits a 50 m2 BVO per stuk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Service kosten
€ 49 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
50 m²
In units vanaf
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object