Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Zwanebloem 24 OUDKARSPEL

Vraagprijs € 290.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Aan de rand van het sfeervolle dorp Oudkarspel kunnen wij u per heden deze riante bouwkavel (805 m2) aanbieden voor het realiseren van uw eigen droomhuis.

De kavel is uitermate geschikt voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis voor privé bewoning en onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk een bedrijf aan huis te starten.
De rustige en kindvriendelijke ligging in combinatie met een riante achtertuin, gericht op het zonnige zuiden, maken uw woongenot hier echt compleet!


PLAN SINT MAARTEN:

De woonwijk "Plan Sint Maarten" is een moderne wijk die in harmonie met het dorpse karakter van Oudkarspel is ontwikkeld.
In totaal telt Plan Sint Maarten bijna 500 woningen, waarvan het overgrote deel dertien jaar geleden is gebouwd. Het gebied,  waarin deze woonwijk is gerealiseerd, maakte  vroeger deel uit van de roemruchte ‘vaarpolder’ Geestmerambacht. 

Korte tijd geleden is aan de westzijde van de wijk  het "Diepsmeerpark" geopend dat direct grenst aan deze woonwijk.
Alle direct benodigde voorzieningen waaronder een "Vomar" versmarkt en diverse sportfaciliteiten treft u op steenworp afstand.


OUDKARSPEL:

Oudkarspel maakt deel uit van de gemeente Langedijk, een dorpenstad die in 1415 stadsrechten kreeg.  
Oudkarspel was van 1810 tot 1941 een zelfstandige gemeente en is thans het noordelijkste dorp van de gemeente Langedijk.


BOUWKAVELS

Op dit moment is er nog een riante bouwkavel in dit plan beschikbaar, met een oppervlakte van maar liefst  805 vierkante meter. Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden die deze prachtkavel u te bieden heeft.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
805 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Harenkarspel
Sectie
A
Perceel
2216
Oppervlakte
805 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object